Advocaat medewerker IT-recht

Cordemeyer & Slager / Advocaten heeft als kantoor de IT – sector als niche. Wij bieden onze cliënten ondersteuning op het gebied van IT – recht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Cordemeyer & Slager / Advocaten maakt deel uit van diverse internationale organisaties waardoor wij onze cliënten ook bij hun grensoverschrijdende activiteiten kunnen ondersteunen.
Medewerkers krijgen bij ons alle ruimte voor opleiding en om zich (verder) te ontwikkelen. Wij moedigen het nemen van initiatieven aan. Hard werken moet kunnen van tijd tot tijd, maar balans tussen werk en privé is binnen ons kantoor een belangrijk uitgangspunt.
Cordemeyer & Slager / Advocaten biedt een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden en een collegiale, open werksfeer.

Ter versterking van onze sectie IT-recht zoeken wij per direct een advocaat – medewerker met 4 – 6 jaar relevante ervaring, waarbij ervaring op het gebied van aanbestedingsrecht een pre is. Je maakt deel uit van een jong en enthousiast team advocaten met een mooie cliëntenportefeuille. Uiteraard ben je een uitstekend jurist; daarnaast heb je een goed gevoel voor commerciële verhoudingen, denk je in kansen, uitdagingen en oplossingen en vind je het belangrijk om te publiceren en om een actieve rol te spelen in nationale en internationale specialisatie- en beroepsverenigingen.

Sollicitaties zijn welkom per post of per e-mail en deze kun je richten aan Bob Cordemeyer.

Lawyers for IT – Cordemeyer & Slager Advocaten:
Wilsonsplein 15, 2011 VG Haarlem
Postbus 3223, 2001 DE
Telefoon 023 – 534 01 00
E-mail: b.a.m.cordemeyer@cslaw.nl

Top