Marion Hagenaars

Marion Hagenaars is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij adviseert en procedeert over uiteenlopende arbeidszaken, waaronder contracten, ontslagzaken, reorganisaties, fusies en overnames en pensioen (STiPP). Marion staat zowel werkgevers als werknemers bij en is bedreven in het onderhandelen met/adviseren van ondernemingsraden en vakbonden.

Marion studeerde aan de Universiteit van Utrecht Nederlands recht, afstudeerrichting sociaal recht en rondde in 2006 succesvol de postacademische opleiding Arbeidsrecht af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij is sinds 2002 advocaat en is in 2009 in dienst bij Cordemeyer & Slager / Advocaten. Hiervoor was Marion werkzaam bij Höcker advocaten in Amsterdam.

Marion is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland, de Vereniging Arbeidsrecht en de Vereniging Privacy en Recht. Zij publiceert met regelmaat in Computable.

Marion is advocaat-trainer bij de Beroepsopleiding Advocatuur.

Registratie rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten:

– arbeidsrecht

Deze registratie verplicht Marion elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Telefoon: +31 6 4128 1314

Top