foto-noelle-van-wittenberghe

Noëlle van Wittenberghe

Noëlle van Wittenberghe verdeelt haar tijd over de IT/Privacy/Telecom- en de arbeidsrechtpraktijk. Zij begeleidt cliënten op het gebied van IT-contracten in de breedste zin des woords, platformdiensten en licenties, maar ook bij het implementeren van privacy-gerelateerde processen die ten grondslag liggen aan het privacybeleid binnen een organisatie. In dat kader rondt zij in 2021 de CIPP/M-certificering af. Zij is tevens CIPP/E-gecertificeerd.

Daarnaast ondersteunt Noelle de arbeidsrechtpraktijk binnen C&S op het gebied van reorganisaties, medezeggenschap, ontslagzaken en andere arbeidsgeschillen. Zij heeft in 2019 de Grotius Academie Arbeidsrecht met goed gevolg afgerond.

Noëlle heeft haar ervaring sinds haar eerste beëdiging in 1996 bij kantoren in Amsterdam (Unger&Terwee Advocaten, Derks Star Busmann (nu CMS) en Lovells (nu Hogan Lovells)) opgedaan, alsook in het bedrijfsleven bij uiteenlopende grote en middelgrote organisaties, waaronder Schiphol Group en Schiphol Telematics. Ook heeft zij internationale ervaring opgedaan bij een Amerikaans UcaaS-bedrijf, Fuze Inc.

Noëlle is lid van de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR), de  Vereniging Arbeidsrecht Advocaten (VAA) en de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA). Noëlle staat op het tableau van de Orde van Advocaten Amsterdam en is verbonden aan C&S als Of Counsel.

Top