Bob Cordemeyer

Bob Cordemeyer, initiële oprichter van Cordemeyer & Slager / Advocaten, heeft een brede ervaring als IT-recht advocaat en adviseert en begeleidt cliënten bij vele soorten grote(re) nationale en grensoverschrijdende IT-contracten. Denk aan outsourcing, implementatie, turn key, agile en waterval, licenties, distributie, hosting, cloud diensten, open source, verkoop hardware, beheer en onderhoud, managed services, source code escrow, intellectuele eigendom, internetrecht, privacy etc. Bob heeft veel (proces) ervaring met IT-geschillen veelal mislukte automatiseringen en een behoorlijk track record voor het in der minne oplossen van geschillen door onderhandeling of mediation. Hij is als mediator en arbiter aangesloten bij de SGOA (Stichting Geschillenoplossing Automatisering).

Bob heeft ook een brede algemene ervaring en is in de eerste tien jaren als advocaat vaak benoemd tot curator in faillissementen, en heeft veel ervaring opgedaan in insolventierecht en verkoop en doorstart van ondernemingen.

Bob is civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Hij richtte het kantoor op in 1985. Van 1982 tot 1985 was hij advocaat bij Nauta van Haersolte (nu NautaDutilh), kantoor Amsterdam. Daarvoor, van 1980 tot eind 1982 heeft hij bij de ABN AMRO Bank de algemene bankopleiding voor academici afgerond.

Bob is lid van de Nederlandse Vereniging van Informaticarecht Advocaten (VIRA), van de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR) van het Platform Outsourcing Nederland (PON) en vertegenwoordiger van kantoor in het internationale netwerk International Grouping of Accountants and Lawyers (IGAL)

Top