Quirina Bosker

Quirina is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ze is in 2000 afgestudeerd en na een aantal jaren als arbeidsrechtjuriste gewerkt te hebben, is ze in 2006 de advocatuur ingegaan. Naast individuele werknemers adviseert Quirina Nederlandse en internationale ondernemingen met betrekking tot alle aspecten van het arbeidsrecht. Quirina heeft veel ervaring met zowel het individueel als collectief ontslagrecht, medezeggenschap en reorganisaties in alle vormen. Ze beschikt daarbij tevens over ruime proceservaring maar staat cliënten ook bij in mediationtrajecten. Quirina heeft tevens de mediationopleiding met goed gevolg afgerond.

In 2006 heeft Quirina de Postacademische Specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht met goed gevolg afgerond. Quirina is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Ze heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd: Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Telefoon +31 6 2420 2022

Top