Sara van Mourik

Sara van Mourik is gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht, verbintenissenrecht en (burgerlijk) procesrecht. Zij adviseert over procedures en commerciële contracten, onder meer op het gebied van IE, IT, media- en reclamerecht, consumentenrecht, e-commerce en internet recht.

Sara heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en Fordham University in New York. Ze is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met specialisatie privaatrecht en intellectuele eigendomsrecht en begonnen als advocaat bij Clifford Chance in Amsterdam. In 2013 heeft zij namens Clifford Chance een secondment gedaan op het hoofdkantoor van Amazon (EU) in Luxemburg. Zij heeft ruim 10 jaar bij Clifford Chance Amsterdam gewerkt op de sectie procesrecht en intellectuele eigendom waarin zij procedeerde en nationale en internationale ondernemingen adviseerde op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht en verbintenissenrecht.

Sara van Mourik adviseert verschillende cliënten en advocatenkantoren en is als of counsel aan Cordemeyer & Slager verbonden.

Top